/files/C28A0794

Plazhi

Elysium Hotel mund të rezervojë për klientët e hotelit shezlongë dhe parkim pa pagesë në plazhin e Dhërmiut, në Beach Bar “DON MARE”.

Çdo dhomë ka në dispozicion 1 çadër e 2 shezlongë dhe e vetmja gjë që duhet të bëni për të përfituar hapësirën tuaj në plazh është të tregoni kartën tuaj të hotelit.  

  • /files/beach/C0075T01.JPG
  • /files/beach/C0076T01.JPG
  • /files/beach/DJI_0017.JPG
  • /files/beach/DJI_0002.JPG
  • /files/beach/C0069T01.JPG