/files/beach

Mirë se vini në Barin e Pishinës

I ndodhur në zonën e pishinës, me një pamje spektakolare të detit dhe i rrethuar nga gjelbërimi, bari yne i pishinës shërben një shumëllojshmëri kafesh të ftohta apo pijesh për të gjithë ata që pëlqejnë të rehatohen në këtë zonë të hotelit.

  • /files/pool_bar
  • /files/C28A0794