/files/C28A1264

Mirë se vini në Dhomën tonë Twin

Dhoma jonë Twin është e projektuar në mënyrë bashkëkohore. Pajisur me dy krevate teke, kuruar me tone të buta dhe çlodhëse, kjo dhomë ofron hapësirë të rehatshme për dy persona të rritur. Dhoma Twin ka një ballkon me pamje nga kopshti dhe mali i Llogarasë.

  • /files/twin_room/twin room 3
  • /files/twin_room/Twin room
  • /files/twin_room/Twin room 2