/files/beach

Sport

Një fushë volejbolli, një basketbolli dhe një tavolinë ping-pongu janë të disponueshme në hotelin Elysium, ku ju mund të shijoni lojëra gazmore me familjarët apo miqtë tuaj.

  • /files/sport/basketball1
  • /files/sport/basketball
  • /files/sport/table tenis