/files/C28A0803

Mirë se vini në dhomën tonë Deluxe

E pozicionuar në mënyre perfekte dhe e konceptuar për të personifikuar luksin, dhoma jonë Deluxe ofron maksimumin. Kombinimi i stilit bashkëkohor, me komoditetin e elegancën mondane, do ju dhurojnë një eksperiencë që do të donit ta përsërisnit gjithmonë. Me ngjyra të lehta e relaksuese, dhoma ofron ndjesinë e komfortit maksimal. Shtrati me përmasa mbretërore dhe një divan i madh e i rehatshëm ku mund të akomodohen dy fëmijë, e bëjnë dhomën Deluxe ideale nëse keni planifikuar pushime luksoze.

Dhoma ka nje ballkon personal te mobiluar, i cili ofron pamjen mbreselenese te detit Jon.

  • /files/deluxe/Deluxe room3
  • /files/deluxe/Deluxe room4
  • /files/deluxe/Deluxe room2
  • /files/deluxe/Deluxe room1
  • /files/deluxe/Deluxe room_toilet1
  • /files/deluxe/deluxe room_toilet