/files/C28A1264

Mirë se vini në Barin Elysium

Bari ynë kryesor ofron një sërë zgjedhjesh përsa u përket pijeve alkoolike apo analkoolike, ushqimeve të shpejta, si edhe specialiteteve të kokteileve, përgatitur me mjeshtëri nga baristët tanë.

Kalojini mbrëmjet tuaja pranë barit të Elysium, ku herë pas here nuk do të mungojë as muzika live dhe dhurojini vetes komoditetin e pushimeve të qeta.

  • /files/Bar_elysium/Bar4
  • /files/Bar_elysium/Bar2
  • /files/Bar_elysium/Bar6
  • /files/Bar_elysium/Bar5
  • /files/Bar_elysium/Bar1