/files/deluxe room

Mirë se vini në Dhomën Superiore

Ashtu siç edhe është emërtuar, dhoma jonë Superiore ofron një akomodim superior në hapësirën e saj plot ajër, dritë e shkëlqim në çdo element, për të përjetuar një eksperiencë të papërsëritshme hotelerie. Me ngjyra të lehta e relaksuese, dhoma ofron ndjesinë e harmonisë, komfortit dhe relaksit. Shtrati me përmasa mbretërore dhe një divan i madh e i rehatshëm ku mund të akomodohen dy fëmijë, e bëjnë dhomën ideale për pushimet tuaja të shumëpritura.

Dhoma ka nje ballkon personal te mobiluar, i cili ofron pamje mbreselenese te detit Jon dhe pishines, ose te kopshtit.

  • /files/superior/Superior Room
  • /files/superior/Corner double room1
  • /files/superior/Corner double room3
  • /files/superior/Corner double room2