/files/C28A0803

Mirë se vini në Dhomën tonë Standarde

Dhoma jonë Standarde është konceptuar për t’Ju ofruar një hapësirë të rehatshme për dy persona të rritur e një fëmijë. E arreduar në mënyrë bashkëkohore dhe e kuruar me tone të buta e çlodhëse, dhoma është e pajisur me një krevat dopio e një divan. Ballkoni i saj ofron pamje mbresëlënëse të detit Jon dhe të pishines, ose pamje te kopshtit.

  • /files/standart/Standart room
  • /files/standart/standart room4
  • /files/standart/standart room3
  • /files/standart/Standart room 1
  • /files/standart/standart room balcony
  • /files/standart/standart room view
  • /files/standart/Standart room_toilet
  • /files/standart/Standart room_toilet1