/files/beach

Mirë se vini në Dhomën tonë Këndore

Dhoma jonë këndore, e cila është jo vetëm e bukur për syrin, por edhe e kuruar për të garantuar qetësinë tuaj, është projektuar për t’Ju ofruar komfortin maksimal për dy persona të rritur. Krevati i përmasave mbretërore dhe fasada këndore panoramike prej xhami janë konceptuar për ta bërë qëndrimin tuaj të paharrueshëm. Dhoma ka nje ballkon personal te mobiluar, i cili ofron pamje mbreselenese te detit Jon dhe pishines, ose te kopshtit.

  • /files/corner_double/Corner double room
  • /files/corner_double/Corner double room 3
  • /files/corner_double/Corner double room 1
  • /files/corner_double/Corner double room_toilet3
  • /files/corner_double/Corner double room_toilet1
  • /files/corner_double/Corner double room_toilet