/files/beach

Mirë se vini në Pishinën Elysium

Mrekullisht e pozicionuar mes gjelbërimit e palmave të larta, me detin që shtrihet madhështor përballë, pishina Elysium ju sjell freskinë edhe kur nuk jeni në plazh.

Në Elysium kemi menduar edhe për vizitorët tanë të vegjël, të cilët kanë mundësinë të shijojnë pishinën e tyre të dedikuar pranë pishinës kryesore. Shezlongët, çadrat dhe peshqirët e pishinës ofrohen pa pagesë.

  • /files/pool/C28A0792.JPG
  • /files/pool/C28A0801.JPG
  • /files/pool/C28A1174.JPG
  • /files/pool/C28A0788.JPG
  • /files/pool/C28A1113.JPG