/files/Romantic dinner

Mirë se vini në Restorantin Elysium

Në restorantin Elysium do të mund të shijoni ushqimin e përzgjedhur, pijet dhe verërat më të mira dhe shërbimin plot përkushtim të stafit tonë.

Provoni kuzhinën më të mirë mesdhetare dhe pjatat tona speciale dhe shijoni vaktin tuaj ndërkohë që deti ju buzëqesh.   

Dhe jo vetëm! Ne tek Elysium besojmë që një ditë e mirë fillon patjeter me një mëngjes të shijshëm e të bollshëm, të cilin madje e kemi përfshirë në çmimin e dhomës!

Bufeja jonë e larmishme është konceptuar për t’u shërbyer të gjitha shijeve dhe moshave!  Restoranti ynë ofron nje hapësirë te madhe të jashtme dhe një hapësirë te brendeshme, te dyja me pamje nga deti i mrekullueshëm e nga pishina madhështore e hotelit.

Ju bëftë mirë!

 • /files/restaurant/Restaurant_inside
 • /files/restaurant/Restaurant_inside1
 • /files/restaurant/Restaurant_inside2
 • /files/restaurant/romantic dinner inside
 • /files/restaurant/Romantic dinner
 • /files/restaurant/fruits_swimingpool
 • /files/restaurant/Restaurant_outside
 • /files/restaurant/Restaurant_outside1
 • /files/restaurant/breakfast3
 • /files/restaurant/food1
 • /files/restaurant/breakfast
 • /files/restaurant/breakfast1
 • /files/restaurant/food6
 • /files/restaurant/food3
 • /files/restaurant/food7
 • /files/restaurant/food2
 • /files/restaurant/food8
 • /files/restaurant/food9
 • /files/restaurant/food5
 • /files/restaurant/food4